HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Petrov kap ultimátumot a Renault-tól

2011.11.29. 15:20 JoóGabi

Kimi Raikkönen érkezésével az orosz eshet ki a franciáktól.

A finn helye biztos, de jelenleg Bruno Sennának és Vitalij Petrovnak is szerződése van jövőre, valamelyiküket ejteni kell. Petrov két hete durván kiakadt a Renault-ra, akkor még csak feltételeztük, Raikkönen miatt, most kiderült, biztosan, ugyanis az istálló őt állítja válaszút elé.

"A bejelentés után nagyon kevés időt, bő tíz napot kaptam, december 10-ig el kell döntenünk, hogy Vitalij marad vagy megy" - nyilatkozta a RIA Novoszti hírügynökségnek Okszana Koszacsenkó, a pilóta menedzsere.

Az Autosport szerint az esélyesek Raikkönen mellé: Senna, Romain Grosjean, a jelenlegi tesztpilóta, illetve outsiderként Rubens Barrichello és Heikki Kovalainen. Az újság ad még esélyt Petrovnak is, de ha marad, akkor is minden bizonnyal csak tartalék lehet.

A Renault állítja, számol még Robert Kubicával, de a lengyel szerződése csütörtökön kifut, és az sem biztos, hogy jövőre visszatérhet.

A legesélyesebbnek a Raikkönen-Senna-kettős tűnik, minden szempontból: a szupersztár és a gazdag - jelentős szponzorokat szállító - tehetség.

 

 

komment

Címkék: renault raikkönen senna petrov

süti beállítások módosítása