HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Arany László F1 bloggerbajnokság: Schumi a hátsó sorból

2010.07.08. 10:00 ommm

Íme, az első résztvevő, aki már biztosan harcban van az

- LG MINI GD 880 telefonért,
- egy 2 személyes Grand stand jegyért a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön,
- vagy a 20 db 2 személyes belépőből egyért az
LG F1 kiállításra, ahol - többek között- Ayrton Senna autóját, a Forma-1 legsikeresebb típusát is láthatja!

Fogadják szeretettel, Agyalapom Irigy posztját a Geller blogról.

Van nekünk egy ezerötszázszoros világbajnokunk, aki mindent elért már, amit egy Forma-1-es autóban lehet, és mégis vannak, akik fanyalognak a mostani szereplése miatt.

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de engem kicsit sem zavar, hogy ritkán látjuk az élmezőnyben hajtani. Egy dolgot rögtön leszögeznék: neki már semmit sem kell bizonyítania, megtette már azt a visszavonulása előtt. Sőt, úgy gondolom, a Forma-1-nek van igazán szüksége a jelenlétére - elsősorban természetesen PR-szempontból. Ne feledjük, maga Hamilton mondta, hogy mekkora megtiszteltetés számára, hogy a sors kegyelméből ellene versenyezhet. És ezzel így lehetnek a többiek is, ugyanakkor Michael sem panaszkodhat, hisz' három aktív világbajnokkal küzd együtt, és sok nagy tehetséggel. Örülök, hogy igen erős a mezőny, még ha akadnak is kivételek - mind az autók, mind a versenyzők között.

Az új szabályok nem Schumachert segítik, de pl. az első kerekek keskenyebbé tétele éppúgy újdonság a többieknek is. Szokni kell, és gyűjteni a tapasztalatokat, és ebben ő nagyon jó. Ami aggaszt, az az, hogy a korábbi tüzet mintha nem látnám a szemében, de ez az idény eddigi alakulása miatt nem meglepő. Talán majd jövőre összeáll a Schumi - Mercedes kettős, és akkor újra nagyot alkothat, bár kételyeim azért vannak. A sok fiatal szintén fejlődik, gyűjti a tapasztalatokat, a 41 éves kor pedig nem az egyre fényesebb jövőt sejteti. Meglátjuk, mire viheti még. Annak mindenképp örülök, hogy a korábbi merevsége mára mintha enyhült volna, láthatóan lazábban veszi a felhajtást maga körül. Ez mindenképp előnyére vált, kicsit közelebb kerülhet a semleges szurkolókhoz is.

Mert a régi rajongók megmaradtak, én kedvelem, tisztelem továbbra is. Még akkor is, ha soha többé nem nyer egyetlen versenyt sem. Hasonlóan gondolok Raúlra, a Real támadójára: ha minden mérkőzésen, amikor beáll, leülne az egyik sarokzászlóhoz, és egész mérkőzés alatt a fűszálakat számolná, akkor is örök kedvencem maradna. Úgy vagyok velük, mint az édesanyámmal: Ő is volt fiatalabb, aktívabb, régen sokkal jobban főzött, de neki már semmit sem kell bizonyítania, mert már ezerszer megmutatta, hogy Ő a legnagyszerűbb.

2010.07.04. Agyalapom Irigy, Geller blog

Ha úgy gondolod, hogy ennél jobbat is tudsz, és kedved van megmérettetni magad, akkor itt megtalálsz minden információt, melyek alapján nekivághatsz.

51 komment

Címkék: első poszt albb

süti beállítások módosítása