HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

DVD-n üdvözölték Massát versenytársai

2009.08.11. 15:33 etele

A Hungaroringen elszenvedett súlyos bukása után már otthon gyógyuló Felipe Massának DVD-n juttatták el jókívánságaikat pilótatársai. A több mint négy perces felvételen, amelyet még a Hungaroringen készítettek, a mezőny minden tagja üzent a Ferrari braziljának, angolul, olaszul vagy épp portugálul.

Elsőként a csapattárs Kimi Raikkönen kívánt Massának mielőbbi felépülést a tőle megszokott szűkszavúsággal, míg Fernando Alonso szintén pár szóban szólt brazil vetélytársához. "Már várjuk, hogy újra versenyezhessünk ellened" – üzente a tavalyi világbajnok Lewis Hamilton, aki biztatta Massát, hogy ebben a nehéz időszakban is maradjon optimista. Mark Webber emlékeztette, hogy szerencsésnek mondhatja magát, amiért nem szenvedett súlyosabb sérülést a furcsa balesetkor.

A másik mclarenes, Heikki Kovalainen arról beszélt, el tudja képzelni, mit élhet át Massa, hiszen tavaly neki is volt egy komolynak tűnő balesete, amikor Barcelonában 220 km/h-s sebességgel fúródótt a gumifalba.

A Red Bull-os Sebastian Vettel reményét fejezte ki, hogy nagyon hamar, akár már az Európa Nagydíjon viszontláthatja Massát. Valenciában ugyan még biztosan nem lesz ott a brazil, de már otthon  gyógyul, állapota a körülményekhez képest bíztató.

"Szia, Felipe, remélem minden rendben lesz veled" – zárta a sort sorát a világbajnoki pontversenyt jelenleg vezető Jenson Button.

9 komment

Címkék: webber button massa raikkönen

süti beállítások módosítása