HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Schumacher: Alig várom

2012.01.24. 17:12 JoóGabi

Két héttel az első teszt előtt a hétszeres bajnok már tűkön ül.

43 évesen is úgy készül a szezonra, mint 20 éve, sőt, a tréningekkel alig néhány hétre állt le.

"Alig várom már, hogy kezdjünk. December közepéig lazítottam, szinte semmit nem csináltam, de karácsony után újra ráhajtottam az edzésre. De még mindig sokat kell várni, amíg volán mögé ülhetünk. Napról napra nő bennem a vágy az újrakezdésre, tűkön ülök, kezdek nyugtalanná válni" - idézte a Gazzetta a németet.

2010-es visszatérése óta két kiábrándító szezonon van túl, igaz tavaly néha már mutatott valamit régi önmagából. Kanadában szenzációsan vezetett, ő előzött legtöbbet az egész idényben, és az Index-olvasók ezek közül az egyiket az év előzésének választották.

Egy éve a teszteken jól szerepelt a Mercedesszel, aztán semmit nem ért el, a montreali negyedik helye lett a legjobb eredménye. Most már különösen óvatosan nyilatkozik: "Túl korai még bármit jósolni, az elmúlt években láttuk, hogy még a februári tesztekből sem lehet semmilyen következtetést levonni. Meg akarom várni az első versenyeket, mielőtt bármit is mondok. Jelenleg annyi biztos, hogy teljes gázzal dolgozunk, a gyárban nincs semmi, ami mozdulatlanul állna, mindenki a maximumot nyújtja".

Ráadásul Schumacher valószínűleg, ha akarna sem tudna jósolni, a többséggel szemben ugyanis nem február 7-én, hanem csak két héttel később kapja kézhez az új Mercedest. A németek az utolsó pillanatokig kivárnak a fejlesztésekkel és a módosítási lehetőségekkel, és csak a második hivatalos tesztre készítik el a 2012-es gépet.

Még egy kicsit sörözhet

komment

Címkék: mercedes schumacher

süti beállítások módosítása