HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Címlapon, neten, garázsból, show-val

2012.01.24. 15:13 JoóGabi

Február 7-én indul a tesztszezon, legalább hét istálló még ez előtt bemutatja új autóját - a legváltozatosabb módokon.

A Mercedes közölte legkorábban, hogy csak a második tesztre, február 21-re készül el idei gépével, viszont az első felvonáson, Jerezben már hét vadonatúj kocsi lesz. A bemutatókat a Caterham nyitja - ex-Lotus, Kovalainen és (még) Trulli csapata -, ami a következő havi F1Racing magazin címlapján mutatja meg a kocsit. A lap január 26-án, csütörtökön jelenik meg az újságárusoknál.

A McLaren tradicionálisabb utat választ, wokingi központjában lesz egy kis show, amin klasszikus formában leleplezik az MP4-27-est, február 1-én. Két nappal később jön a Force India, délelőtt tízkor a silverstone-i versenypályán, ahol valószínűleg egyszerűen kitolják a gépet az újságírók elé. Ugyanekkor, csak délután láthatjuk a Ferrarit, a megszokott módon Maranellóban.

Február 5. Kimi Raikkönen és a Lotus - ex-Renault - napja, amikor is az istálló hivatalos weboldalára kipakolják az autó képeit. Másnap ugyanezt csinálja a Red Bull az RB8-assal, csak persze a saját honlapján, míg a Sauber Jerezben, a pályán prezentálja a C31-est.

A többiek, a Toro Rosso, a Marussia, a HRT és a Williams-Renault még nem közölt hivatalos időpontot.

 

komment

Címkék: ferrari mclaren red bull

süti beállítások módosítása