HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Sutil ítéletén múlhat, kié lesz a Williams

2012.01.16. 13:07 JoóGabi

Három esélyes maradt az utolsó jó Forma-1-es helyre: a bírósági tárgyalására váró német, Bruno Senna és Rubens Barrichello.

Két hete még legalább hatan voltak az egyre élesedő versenyben, jelenleg a pitpass.com szerint Sutil, a planetf1 szerint Senna a favorit.

Sutil sorsa valószínűleg attól függ, elítélik vagy felmentik januári tárgyalásán, mikor is a bíróságon kell felelnie a Lotus-tulaj, Eric Lux bántalmazásáért. Ha megússza, valószínűleg övé az állás, de ha bármilyen büntetést kap, bajban lehet kétessé váló hírneve miatt.

Sennát az egyik leggazdagabb brazil üzletember, Eike Batista vásárolná be az istállóhoz, a mecénás már ki is twittelte, hogy pártfogoltja "a Williamsnél fog vezetni". A csapat viszont ezt még nem erősítette meg, amint sem Sutilt, sem Barrichellót.

A veterán szilveszteri optimizmusa kissé alább hagyott, most azt nyilatkozta, "tovább tart a huzavona", mint kívánta, ám még mindig bízik benne, hogy megkezdheti huszadik F1-szezonját. "Két másik pilóta van még képben", de az ő tapasztalatát és lelkesedését megvenni nem lehet sehol - állítja -, ráadásul még mindig ugyanolyan lelkes, mint húszévesen.

komment

Címkék: sutil barrichello senna

süti beállítások módosítása