HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Fut az új overallszavazás, már 100 000-en túl a kalocsais

2011.10.25. 13:19 JoóGabi

Egy leleményes olvasónak hála írásos megerősítés jött a Bosstól, hogy újraindul a mclarenes overallszavazás.

Vörös Szabolcs pénteken úgy felháborodott, hogy mailt írt a cégnek, nemrég hosszú választ kapott. A lényeg: "Az új szavazási rendszer október 25. délután két órától lesz éles, és három napig az marad, a voksolás 27-én, csütörtökön este 11-kor zárul. Ha a szavazás nyertese nem az, aki a sorshúzást nyerte, (vagyis a német overall), akkor a McLaren pilótái két különböző kezeslábast viselnek Brazíliában, egyikük a németet, a másik a másikat".

Ez ez az online felület, ahol szavazni lehet. (Az enter special-re kell kattintani, utána meghallgatni Button monológját vagy a skip intróval átugrani, majd bezárni a szabályismertetőt, és máris lehet szavazni.)

Az új szabályok: 24 órán belül egy ember egyszer szavazhat, vagyis maximálisan a három nap alatt három voks adható le. (Trükkökkel próbálkozni tilos, a török is lebukott, és miatta szívott a magyar overall!)

A szervezők tehát köztes megoldásra jutottak, mivel a németet valószínűleg már értesítették a nyereményéről - sorsoláson őt húzták ki, amikor a sok magyar szavazat szabályosságában kételkedtek -, és minden bizonnyal csak így lehet kivitelezni a dolgot. De a legfontosabb, hogyha elég szavazatot kap, a magyar kalocsai mintás overall is ott lesz Sao Paulóban, Buttonon vagy Hamiltonon.

Ha a magyar nyer, a szabályzat szerint a kezeslábas tervezőjét, Kalmár Istvánt kiviszik a futamra, ahogy azt a játék első meghirdetésekor ígérték.

Elég jól áll a helyzet, szerda hajnali hatkor körül az overall átlépte a 60 000 voksot, este fél 9-kor a 100 ezret.

komment

Címkék: mclaren overall kalocsais

süti beállítások módosítása