HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Massa már feljelentené Hamiltont

2011.10.09. 14:26 JoóGabi

A sok idei összetűzésük után Japánban is ütközött a két pilóta, a brazil morog és feljelentéssel fenyegetőzik.

Most a sikán előtt koccant Felipe Massa és Lewis Hamilton, amikor a brazil előzni akart. A McLaren kihúzódott, és nekiment a kicsit hátrébb lévő Ferrarinak, amiről letört egy darab. A felügyelők vizsgálták az esetet, de versenybalesetnek minősítették.

Mindketten célba értek, aztán Massa újra tajtékzott:"Nem érdekel, mit mond, sokkal gyorsabb voltam, balra húzódtam, az ívemen maradtam, ő meg bemozdult, és a kocsimnak jött. Idén ennél sokkal kevesebbért is büntettek már, de most mégsem tették, pedig a FIA-nak lépnie kell. Nem tanul, a beszélgetés ideje lejárt, lehet, hogy ha találkozok Charlie Whitinggal (FIA-képviselő), szólok neki".

"Csak annyit mondhatok, hogy a tükrök nagyon vibrálnak, fogalmam sem volt, hogy ott van. Sajnálom, hogy összeértek az autóink, elnézést, nem rosszindulatból történt. Remélem, meg tudjuk beszélni, nekem semmi bajom vele, tisztelem, remek pilóta, és ma nagyon gyors volt" - kért bocsánatot Hamilton.

Legutóbb két hete koccantak, akkor majdnem ráment mindkettejük versenye, most Hamilton ötödiknek, Massa hetediknek futott be.

 

komment

Címkék: hamilton massa

süti beállítások módosítása