HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

A dühös Massa megrántotta Hamiltont

2011.09.26. 10:10 JoóGabi

A brazil nagyon kiakadt szingapúri koccanásuk miatt.

A 12. körben a 4. helyért versenyezve akadtak össze Hamilton hibájából, aki elszámította magát, túl közel ment a Ferrarihoz, és a McLaren első szárnya kilyukasztotta a másik autó jobb hátsó gumiját. A légterelő eltört, Hamilton áthajtásos büntetést, Massa defektet kapott.

"Nem képes használni az eszét, se időmérőn, versenyen meg végképp nem. Nagy balesetet okozhatott volna, és a legnagyobb baj, hogy akkor sem tanul belőle, ha büntetik. Nem ért a szóból, hányszor csinálta már ezt meg idén? Próbáltam vele beszélni, miközben várakoztunk, de nem is reagált. Kétszer szóltam, de elment mellettem. Annyit tudtam neki mondani, jó munka volt, gratulálok" - nyilatkozta Massa a BBC-nek.

A ferraris épp interjú közben kapta el Hamiltont, határozottan visszarántotta, hogy figyeljen rá, és hüvelykujját mutatta neki.

Az ügy előzménye, hogy már szombaton, az időmérőn összetűzésbe kerültek, amikor Hamilton felvezető körön akarta előzni Massát, és majdnem összeakadtak. Massa már akkor morgott, majd jött a vasárnapi ütközés.

Hamilton sem szombaton, sem vasárnap nem reagált, csapatfőnöke, Martin Whitmarsh megvédte, de elismerte, pilótája hibázott.

 

komment

Címkék: schumacher hamilton

süti beállítások módosítása