HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Erősödik a Raikkönen-pletyka

2011.09.23. 10:23 JoóGabi

Már az Autosport is arról ír, a finn jövőre vissza akar térni a Forma-1-be a Williamsszel.

A legjobban értesült újság szerint Kimi Raikkönen helyet keres magának, emiatt látogatta meg a Williams-gyárat két hete. Az istállónak tőkeerős pilótára van szüksége idei katasztrofális szezonja után, és Raikkönennel rengeteg szponzor is jönne a csapathoz.

Pastor Maldonado helye biztos, mert 20-30 millió fontot hoz évente venezuelai szponzorával, így Rubens Barrichellót válthatná le Raikkönen. A brazil viszont még nagyon bízik benne, hogy maradhat.

"A pletykák idejét éljük, de amiket rólam beszélnek, abban nincs igazság. Ha bármit mondanék most, az csak olaj lenne a tűzre, a többi pilóta információiban nem bízok, a sajtó meg őrült dolgokat ír. Az biztos, hogy jövőre is versenyezni akarok, felkészültebb vagyok, mint valaha. Sajnos a Williams még nem adott nekem jó kocsit, hogy előre lépjünk, együtt kell maradnunk, és akkor jövőre jobb autónk lehet. Minél kevesebbet változtatnak a pilótakettősön, annál nagyobb lesz az esély a fejlődésre. Nézzék csak meg a Ferrarit, jó versenyzőik vannak, és meg is tartják őket. Fantasztikus 19 szezonom volt az F1-ben, ha minden jól megy, lesz 20. is" - idézte Barrichellót az Autosport.

A Williams jövőre biztosan erősebb lesz, a Cosworth-motort Renault-ra cseréli, így visszatér a nagyon jól csengő Williams-Renault név az F1-be, ami Raikkönennel együtt a támogatóknak még vonzóbb lehet.

 

 

 

 

komment

Címkék: williams barrichello raikkönen

süti beállítások módosítása