HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Schumacher: 2012 nem kérdés

2011.07.13. 13:33 JoóGabi

Kitölti szerződését a Mercedesnél, állítja a hétszeres bajnok. Eredményei visszatérése óta nem az igaziak, azt mondja, mert nem elég jó az autója.

Michael Schumacher három évre írt alá a Mercedeshez 2010-től, a projekt 2012 végéig fut. Eddigi legjobbja egy negyedik hely, idén Kanadából, és csak akkor egyszer vezetett úgy, mint fénykorában.

"Mindig megvolt a lehetőségem, hogy kiszálljak, de el akarok érni valamit és fix időre jöttem. Ez egy hároméves projekt, és be is tartom. Jól érzem magam, fejlődök. Mindig fejlődünk, persze idővel lassabban, mint az elején, így van ez velem is" - nyilatkozta a Brit GP-n.

Átlagos eredményeinek oka a közepes autó: "A teljesítményedet mindig az autód alapján kell megítélned. A maximumra mész, és ha azt kihozod belőle, elégedett lehetsz magaddal. Így volt ez régen és így van ma is".

A német biztos benne, másfél év után még nem érte el képességei határait

"Kellett egy kis idő, amíg visszarázódtam a munkába, most már könnyebb, de jelenleg is tanulom, hogyan dolgozzak együtt a csapattal, és hogyan hozzam ki a kocsiból a legtöbbet. Még biztosan nem vagyok 100 százalékon, igaz, valószínűleg ez lehetetlen is".

schu 12

komment

Címkék: mercedes schumacher

süti beállítások módosítása