HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Csaja miatt nem ment Hamiltonnak?

2010.12.28. 12:37 JoóGabi

Az is elképzelhető, hogy édesapja hiányzott az angolnak, aki személyes okokkal magyarázza, hogy csak negyedik lett a világbajnokságban.

"2010 magánéleti problémák miatt nem alakult jól nekem, 2011-ben kiiktatom a zavaró külső tényezőket. Ritkán történik meg, hogy ne legyek az első háromban, életem két talán legrosszabb futama miatt nem mehettem a vb-címért, de valami egész évben nem stimmelt. Nem úgy mentek a dolgok, mint az előző években" - nyilatkozta a BBC rádiónak Lewis Hamilton.

Az exbajnok az év kétharmadánál még vezette a vb-t, de Monzában és Szingapúrban ütközött, és kiszállt a vb-harcból.

"Nem úgy van, ahogy az emberek gondolják, hogy megérkezel a nagydíjra, beülsz, és mész. Fontos, hogy kik vannak körülötted, rokonok, barátok és hogy mennyit tudsz velük foglalkozni. Ez egy nagy puzzle, akkor vagy nyugodt, ha minden eleme a helyén van. 2011-ben újra helyre teszem a darabokat, mentálisan 100 százalékig felkészülök, hogy kintről ne zavarjon semmi."

anthamnic

Pontosan nem tudni, mire gondol, két dolog, esetleg ezeknek a keveréke állhat a háttérben. Év eleje óta nem édesapja, Anthony Hamilton a menedzsere, idén alig néhány futamra kísérte el őt, míg korábban mindig követte mindenhová. Az egész évet menedzser nélkül csinálta végig Hamilton, bár többször elmondta, szüksége lenne segítőre.

A másik hozzá közel álló személy barátnője, a Pussycat Dolls-os énekesnő, Nicole Scherzinger, akivel a szezon előtt nem sokkal szakított, majd néhány hónappal később újra összejött. Amikor Nicole vele volt a futamon, majdnem mindig győzött, igaz erről augusztusban azt mondta, csak véletlen.

 

24 komment

Címkék: hamilton scherzinger

süti beállítások módosítása