HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Ászok Alonsónál, a McLaren nem könyörül

2010.11.14. 11:40 JoóGabi

Massa szerint csapattársa a világbajnokság magasan legnagyobb esélyese, a mclarenesek szóltak, hogy tőlük senki ne várjon segítséget.

"Fernando dupla ásszal kezdi a meccset, ami a pókerben azt jelenti, neked van a legjobb sanszod a győzelemre. A legveszélyesebb ellenfele Mark Webber, aki mögüle rajtol, ötödikként. Persze bármi megtörténhet, de Fernando esélye óriási" - idézte az autosport.com Alonso csapattársát.

A brazil hatodik, így valószínűleg kimarad a vb-harcból, a mclarenes Button és Hamilton viszont az első ötből rajtol, utóbbinak még matematikai esélye is van a világbajnokságra. Előre megmondták, nem könyörülnek.

"Úgy kell kezelnünk, mint egy normális futamot, ha változtatsz a stílusodon, akkor jönnek a balesetek. A bajnokságért küzdenek, de inkább nekik kell figyelniük ránk, és nem fordítva, sőt, egyikünk még bajnok is lehet" - mondta Button Hamiltonra utalva.

Társa arra a kérdésre, hogy együttérezne-e, ha valakit az ő pozíciója ütne a vb-címtől, azt felelte: "Nem, nem éreznék semmit, nem érdekel, mit csinálnak a többiek".

A döntő futam két órakor startol Abu-dzabiban.

 

6 komment

Címkék: webber button hamilton alonso vettel abu dzabi

süti beállítások módosítása