HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Arany László F1 bloggerbajnokság

2010.06.29. 15:25 Nínó Karotta

Ha érezted valaha úgy, hogy olyasvalaki vonít hangosan egy félreértett előzés miatt, akinek hallgatni volna arany. Ha kérdezted valaha egy autósport-blogban, hogy "Ez neked egy poszt?". Ha 18000-et pörgő motorral hajtott okostojás vagy. Ha nemcsak a szád nagy, de írni is tudsz. És ha szívesen nyersz
- egy LG MINI GD 880 telefont,
- egy 2 személyes Grand stand jegyet a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön,
- vagy egyet a 20 db 2 személyes belépőből az LG F1 kiállításra, ahol sok más F1-es mellett Stirling Moss Lotusára is rácsorgathatod a nyálad!

Szóval, ha a fentiek bármelyike igaz rád, akkor írj egy átkozottul jó F1-posztot, és nyerj.

Íme a feladat: 1 azaz egy darab, legfeljebb 5000 karakter terjedelmű írásmű, F1 témakörben.

A műfaj szabad, írhatsz versenybeszámolót, tudósítást, történeti tárgyú visszatekintést, technikai ismertetőt bármilyen érdekes F1-es megoldásról, alkatrészről, írhatsz ódát a leggyorsabb boxkiálláshoz, írhatsz életművet a sport nagyjairól, kritikát rossz döntésekről, politikai intrikákról az F1 vezetésében, tényleg akármiről.

Két dolgot ne csinálj: ne másolj ki Wikipédia-szócikket, és ne fordíts le szolgaian valamit, amin valaki más dolgozott előtted, azaz ne lopj.
Olyan embereknek akarunk díjakat adni, akik szeretik és értik a Forma 1-et, és akik boldogak attól, hogy megoszthatják másokkal az agyukat.

A teendőd a következő: ha van már blogod a blog.hu-n, akkor oda írj egy posztot, ahogy szoktál, és címkének add azt, hogy aranylaci. Az aranylaci címkés posztok közül azok, amik megfelelnek a minimális követelményeknek, bepörögnek ide az F1-blogba, ahol lehet rájuk szavazni. A legjobb posztokat az Index F1 rovata és a Totalcar dolgozói zsűrizik, és ők választanak győzteseket.

Ha nincs saját blogod, de beszállnál, akkor indíts egyet a blog.hu-n.
Nem kerül semmibe, 1 perc az egész, és nem kell örökre bloggerré válnod, elég, ha megírod az egyetlen zseniális posztot, és kész. Ebben az esetben is az a lényeg, hogy a posztod címkéje mindenképpen legyen az, hogy aranylaci, vagy különben nem kerül be a versenybe.

Máshogy nem fogadunk pályaművet, azaz emailben, kommentben, postai levelezőlapon ne pályázz, azokkal nem tudunk mit kezdeni. (A részletes játékszabályzatot itt találod, olvasd el figyelmesen.)

Alkossatok remekműveket!

24 komment

süti beállítások módosítása