HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Raikkönen: Nekem csak nyerő autó kell

2009.10.05. 18:10 JoóGabi

Lehet, hogy hónapokig nem derül ki, hol folytatja jövőre a finn, azt sem lehet tudni, hogy a Forma-1-ben marad, vagy elmegy ralizni. Annyi biztos, gyenge gépbe nem ül.

”Olyan kocsit akarok, amivel bajnokságot lehet nyerni, legalább meg akarom adni magamnak az esélyt, utána már rajtam múlik, mit kezdek vele. Nem akarok a 10. helyen körözgetni, akkor inkább otthon maradok, és másba kezdek. A ralival ugyanez a helyzet, minden lehetőséget megfontolok, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő” – nyilatkozta a Japán Nagydíjon, miután múlt héten szakított a Ferrarival.

Arra a kérdésre, hogy sorsa eldől-e a következő napokban, azt felelte: ”Nem”.

Vagyis a már biztosnak gondolt mclarenes megállapodása közel sem fix, érdeklődik a Toyota, sok függhet attól, a japánok az utóbbi futamok két második helye után eggyel előrébb tudnak-e lépni az utolsó két idei futamon.

A raliban Sebastien Loeb sorsa lehet a kérdés, vagyis mi történik, ha sorozatban hatodszor is világbajnok lesz, illetve, ha nem: a Citroen egyértelműen a legjobb raliautó, de mindent elérve a francia már nyáron az F1-es váltást fontolgatta.

75 komment

süti beállítások módosítása