HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Schumacher gokarttal edz a Forma-1-re

2009.08.06. 17:03 JoóGabi

Tesztelni nem hagyják, így F1-es Ferrari helyett gokarttal készül visszatérésére Michael Schumacher.

A Felipe Massa helyére beugró hétszeres világbajnok a Brescia melletti Lonato városkában gyakorol két napja, tikkasztó hőségben.

”A gokart a legjobb edzés, a kormányzás még nehezebb is, mint a Forma-1-ben” – írta honlapján. A helyszínválasztás nem véletlen, Olaszországban közel 40 fokos a hőség, hasonló várható a hároméves kihagyás utáni első versenyén, Valenciában.

Skart

 

”Itt mindig nagyon meleg van, olyan, mint Spanyolországban, de így is újra rájöttem, a gokart hihetetlenül jó szórakozás.”

 

Lonatóban megszokott vendég a 40 éves bajnok. ”Michael itt otthon érzi magát, azóta jár ide, hogy a Ferrarihoz szerződött még a 90-es években – nyilatkozta a gazzetta.it-nek a kartcentrum tulajdonosa. –  Mindig nagyon kedves, szerdán az egész családját magával hozta.”

 

Schumacher az 1-es számú gépet vezeti, szinte mindig ő a leggyorsabb, ha gokartba ül. Néhány hete Lonatóban Massa, Kubica, Liuzzi, Vettel, Glock, Piquet és Klien ellen nyert háziversenyt, előtte idén két német bajnoki futamból egyet megnyert, a másikon második lett.

 

Péntekhez két hétre kezd az Európa GP-n, ferraris főnöke szerint a győzelemért tér vissza, Bernie Ecclestone úgy gondolja, leckét ad fiatal riválisainak.

24 komment

Címkék: ferrari schumacher

süti beállítások módosítása