HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Alonso kongatgatja a vészharangot

2012.02.23. 13:51 JoóGabi

Arról beszél, hogy az új Ferrari nem elég jó.

A spanyol középmezőnyben végzett az első és a második teszten is, bár a legvégére feljött, de ez az olasz Gazzetta szerint is csak önbizalom növelő, kevés benzines, lágy gumis kör volt Barcelonában. És még így is voltak nála gyorsabbak.

"Nagyon munkás ez a tél, meg kell értenünk egy komplikált autót. Jelenleg nem tudjuk, hol tartunk, de nem mi vagyunk a leggyorsabbak, persze nem is a leglassabbak. Tény, hogy a kanyarból kijövet gondjaink vannak. Tavaly az első hét utolsó napján már versenyt szimuláltunk, aztán Melbourne-ben 1,5 másodperc lemaradásban találtuk magunkat. Meglátjuk, mi lesz az utolsó teszten, de Ausztráliában melegebb lesz, az erőviszonyok az időmérő utolsó harmadában derülnek ki legelőbb. Optimista vagyok - idézte a Gazzetta a kétszeres világbajnokot.

Az Autosport Barcelonában konkrétan megkérdezte, győzelemre hajthat-e az utolsó futamon: "Majd meglátjuk, még nem lehet megmondani".

Az F2012-es totálisan átalakított autó a tavalyi sikertelen gép után, még az is lehet, hogy végül gyors lesz, csak nem tudják kiaknázni a lehetőségeit. A Red Bull és a McLaren szerdán már versenyt szimulált, a Ferrari - bevallottan - még mindig adatokat gyűjt a kocsiról.

f2012 1

komment

Címkék: teszt ferrari alonso

süti beállítások módosítása