HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Hamilton: Az új autó sokkal jobb lesz

2012.01.06. 13:11 JoóGabi

Az angol szerint kulcsfontosságú, hogy a gép azonnal gyors legyen, különben sose fogják be az RBR-t.

Az utóbbi három évben arra ment rá a McLaren szezonja, hogy közepes kocsit kellett folyamatosan javítgatni, így hiába érték utol talán pillanatokra a legjobbat, az hamar újra elhúzott.

"Télen mindig arról álmodunk, hogy azonnal gyors autóval kezdhessük az évet. Az utóbbi időben ez nem történt meg, azt akarom, hogy idén sikerüljön. Ha jól kezdünk, könnyebben maradunk a csúcson" - nyilatkozta Hamilton a Gazzettának.

Abban biztos, hogy a leggyorsabb ellenfél változatlan, de abban is, hogy alkalmasabb alapokról indulnak ők is: "A Red Bullt kell megvernünk, rajtunk áll, hogy sikerül-e vagy sem. Amit láttam az új kocsinkból, sokkal jobbnak tűnik a tavalyinál. A Red Bull még mindig a 2009-ben kifejlesztett aerodinamikai koncepció továbbfejlesztése. Tavaly év közepén fenomenális volt, a legmagasabb szinten működött, és sosem robbant le. Ezzel szemben, amikor mi is hasonlóan megbízhatóak voltunk, a teljesítmény hiányzott".

Idén a Red Bull már nem használhatja betiltott fegyverét, a befújt diffúzort, ami a koncepció egyik alapja volt, így az ellenfelek reménykedhetnek, hogy sikerül befogni a világbajnok istállót és Sebastian Vettelt.

Az új McLarent, az MP4-27-est február 1-én mutatják be, már ott lesz az első teszten.

hamcar

komment

Címkék: mclaren hamilton

süti beállítások módosítása