HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Ecclestone: Hamiltont celebek viszik félre

2011.12.13. 00:01 JoóGabi

Az F1-főnök állítja, az angol idei gyengébb formájáért menedzsmentje a felelős.

Hamilton júliustól novemberig F1-karrierje leggyengébb sorozatát produkálta, dobogóra sem tudott állni. Később kiderült, szerelmi bánata volt, de Bernie Ecclestone úgy gondolja, nem csak emiatt szenvedett. A mclarenes idén csatlakozott Simon Fuller XIX Management ügynökségéhez, aminek olyan kliensei vannak, mint a Beckham-házaspár vagy Jennifer Lopez, de Bernie állítja, a sporthoz nem értenek.

"Szerintem személyes problémái voltak idén, ami nagyon befolyásolta a szereplését. Szörnyen sok múlik azon, milyen emberekkel veszed magad körül, és ki van olyan pozícióban, hogy befolyásolhasson téged. Azt hiszem, sok embernek bedőlt, akik nem voltak rá jó hatással. Amikor itt volt az apja, szóval akkor ő is jobban... Persze az nem tetszett Lewisnak, azért szakítottak, ám úgy gondolom, nem becsülte meg eléggé, hogy mekkora segítség volt az apja valójában" - fejtette ki Ecclestone a Guardiannek.

Hamiltont korábban, 2009 elejéig apja, Anthony Hamilton gardírozta, majd 2009 elejétől egyedül volt.

A jelenleginél az is jobb lehetett: "Most a helyzete katasztrófa, olyan emberekkel találkozik, akikkel valószínűleg sosem találkozott volna, és akik negatívan befolyásolják. Talán ilyen korban van, és van elég pénze, és ha mondják neki, így olyan dolgokat is megtehet, amiket normálisan nem tenne meg".

Ecclestone a futamokon elszaporodó celebritásokra gondol, akiket a csapatok és a szervezők hívnak meg, hogy még tovább emeljék a Forma-1 fényét. Hamilton exbarátnője is celeb, bár ő inkább igazi sztár, világhírű énekesnő, Nicole Scherzinger.

"Persze a mi hibánk is (Hamilton esete), mert celebeket hívunk a futamokra. Jó, hogy jönnek, de nem nekünk, akik bemocskoljuk miattuk a kezünket, hanem a szponzoroknak, akik meg a vendégeikkel érkeznek, akik aztán azt mesélik otthon, hogy képzeld, láttuk ezt meg ezt. Arról is elfeledkeznek, hogy a Forma-1 miatt jöttek. A különbség, hogy mi tudjuk őket kezelni, mert nem kerülünk velük közelebbi kapcsolatba, viszont ha Hamilton lát valakit, akit istenít, kicsit mintha utánozni kezdené" - vállalta a felelősséget Ecclestone, aki talán Ice-T montreali vendégszereplésére gondolt, amikor a mocsok kifejezést használta.

Itt lehet hallani, miért is:

komment

Címkék: hamilton ecclestone

süti beállítások módosítása