HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Libabőrös két percben 2011

2011.12.02. 13:56 JoóGabi

Eddie Jordan a BBC szakkommentátoraként pátoszos videóüzenetben foglalta össze és értékelte az évet:

"Tisztelet a versenyzőnek, aki a katlanban száguld sikertől és bukástól kísérve. Két szemben álló oldal, mit töredék választ el, leheletnyi vonal. A győzelem, a dicsőség egy darabig talán elkísér, úgy tűnik, tiéd a világ. De ne hidd, hogy ez örök, megcsúszol, és elvesztél."

"Egykor kihívó, most nem több, mint követő (Webber). Egykor bajnokok, most csupán mellékszereplők (Hamilton & Button). Az üldözők között ragadtak (Alonso) rúgnak, csípnek, harapnak (Massa), miközben a megfoghatatlan dicsőséget kergetik ismét."

"De nézzünk csak ki az ablakon, ahol jó és rossz sokkal többet jelent, mint amit a puszta sport kínálhat (India, Japán, Bahrein)."

"Néhányaknak le kell lépniük a színről (Kubica), míg mások elidőznek, ábrándoznak, azt hiszik, a győzelem még mindig közel (Barrichello & Schumacher). Csak vékony vonal áll az éllovas és a porban ragadtak között. Mi hajtja őket? A dicsfény, ami végül mindössze egy emberé lehet."

"Tisztelet tehát a versenyzőknek, akik győznek és vesztenek, szárnyalnak és buknak szempillantás alatt. És tisztelet a bajnoknak, a férfinak, aki most élvezi a sikert és a csillogást. De tudnia kell, a leggyorsabb sportban mindez elillan, így ízlelje, amíg tart."

komment

Címkék: webber button hamilton alonso massa vettel

süti beállítások módosítása