HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Annyi az esélye, akár a lottóötösnek

2011.11.14. 11:24 JoóGabi

A Red Bull tanácstalan, Vettel tanácstalan, a Pirelli nyomozza, mi okozta a világbajnok defektjét Abu-Dzabiban.

"Lementünk, és megvizsgáltuk a helyet, összegyűjtöttük a darabokat. Három év alatt senkivel semmi nem történt ott, úgyhogy nem tudjuk, mi történhetett. Nem éreztem semmit előtte, az autó egyszerűen elszállt. Annyi ennek az esélye, mint hogy megnyerjem a lottót, sokat nem tehetünk, túllépünk rajta. Beszéltem a Pirellivel, elviszik a maradványokat, megvizsgálják, van-e valami jele vágásnak vagy lyuknak" - nyilatkozta Vettel a BBC-nek.

Csapatfőnöke, Chris Horner már elmondta, az istálló nem tudja, mi okozhatta a defektet, úgyhogy a gumigyártón a sor, hogy előálljon valamivel.

"Ha egy zsák gumidarabot kapsz vissza, lehet, hogy sosem találod meg a választ. Legalább annyit tudunk, hogy hirtelen csökkent le a nyomás, amit leggyakrabban valamilyen pályán lévő törmelék okoz. Megnéztük a kerékvetőt, nincs vele semmi gond, nem látszik semmi, de az biztos, ha volt ott valami, azt Vettel kapta, mert ő ment legelöl" - idézte az Autosport Paul Hembery Pirelli-főnököt.

Vettel a futam második kanyarjában csúszott ki a lapos kerék miatt, a felfüggesztés megsérült, így idén először kellett futamot feladnia.

komment

Címkék: pirelli vettel

süti beállítások módosítása