HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Button kezdheti szokni a kalocsait

2011.10.28. 00:41 JoóGabi

A magyar overallé a legtöbb voks, hivatalos eredményhirdetés péntek délután. A játék szervezői figyelembe veszik, kin látnák szívesebben a kezeslábast a rajongók a Brazil GP-n.

Csütörtök este 11-kor lezárult a mclarenes overallszavazás, pontos számokat nem tudni, de az biztos, hogy a kalocsai mintás kezeslábasnak kellett elsőként végeznie úgy százhúszezer voks előnnyel. Persze az nyerte az első szavazást is, mégsem hozták ki győztesnek, jelen esetben a végső döntést péntek kora délután, egykor hirdetik ki.

"A mi overallunk kapta a legtöbb szavazatot, győzelme délután lehet hivatalos" - tudtuk meg Berendi Andrástól, a német márkát Magyarországon képviselő divatház igazgatójától. Sőt, még egy fontos dolog kiderült: "A Boss figyelembe veszi, hogy melyik mclarenes pilótán látnák szívesebben a hazai drukkerek az overallt". 

Erről pontos kimutatás nincs, de az Index házi szavazását a kérdésben Jenson Button fölényesen nyerte Lewis Hamiltonnal szemben, és mivel ennél jobban nem mérték fel sehol a közönség preferenciáját, Button kezdheti szokni a kalocsai mintát.

Neki amúgy is jó ómen, ebben indult a júliusi Magyar Nagydíj időmérőjén, harmadiknak kvalifikált, majd másnap megnyerte a futamot élete 200. GP-jén. Hamiltonnak maradhat a német, ami neki jött be: a Nürburgringen másodikként végzett benne az időmérőn, a versenyen győzött ő is.

 

buttkalocs

komment

süti beállítások módosítása