HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Ecclestone: Vettelt a Ferrari lelassítaná

2011.09.29. 15:39 JoóGabi

A nagyfőnök csak nevet rajta, hogy a világbajnok állítólag az olaszokhoz vágyik.

Bernie Ecclestone abban viszont biztos, hogy Sebastian Vettelben még sok győzelem van, és napról napra jobb pilóta lesz.

"Még nem látszik az út vége, rengeteg van még benne. Nagyon akar nyerni, és nem szállt el, bármennyit is nyer, sosem fog, ami irtó fontos ebben a bizniszben. Nyugodt és saját magát adja, ezért mennek jól a dolgai" - nyilatkozta Ecclestone a formula1.com-on.

Sikerének másik titka a Red Bull Racing, aminél minden adott a győzelemhez: "Adrian Neweyval van egy varázslója, de az egész istálló hozzáállása is számít. Mindannyian kétségbeesetten akarják a sikert újra és újra".

Vettel korábban azt nyilatkozta, minden pilóta álma a Ferrari, egyszer majd ő is szeretne ott versenyezni, el is indult a pletyka, hogy hamarosan átigazol. Ecclestone szerint most nem jó ötlet: "A jelenlegi helyzetet látva ez egyenes út lenne ahhoz, hogy lelassuljon".

A Ferrari a Red Bull és a McLaren mögött jelenleg csak a harmadik legjobb istálló az F1-ben, Vettellel az RBR kilenc, a McLaren négy futamot nyert idén, a Ferrari Alonsóval egyet.

 

 

komment

Címkék: ferrari vettel ecclestone

süti beállítások módosítása