HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Kubica: idén, jövőre, három év múlva?

2011.03.10. 13:05 JoóGabi

A Forma-1 sztárdoktora segíti Robert Kubica felépülését, de nem hajlandó megjósolni, mikorra gyógyulhat meg és térhet vissza a Forma-1-be a sérült pilóta.

Kubica február 6-án szenvedett életveszélyes ralibalesetet, egy életmentő műtét, majd operációk sorozata után a Pietra Ligure-i kórházban lábadozik. Riccardo Ceccarelli, a Renault orvosa csütörtökön Barcelonában járt az istálló tesztelésén, és nyilatkozott a versenyző állapotáról. Egyből azt kérdezték tőle, mikor jöhet vissza a lengyel?

"Erre nyilvánvalóan képtelenség válaszolni, senki nem tudja megmondani, mikor vagy hogy, amit tudunk, hogy a sebészek nagyszerű munkát végeztek. Robert erős, gyorsan gyógyul, az olasz orvosokat meg is lepte, mennyire gyorsan. Mozgatja az ujjait és a csuklóját, de hogy a természet mit engedélyez neki, nem lehet tudni. Idén, jövőre, három év múlva épül fel? Értelmetlen ilyenről beszélni. Ami biztos, hogy jól ellátták, jól reagál a szervezete, napról napra jobban van mentálisan és fizikailag is. Nincs fertőzés, jelenleg nagyon úgy tűnik, nem lesz szükség korrekciós műtétre" - árulta el Ceccarelli.

Kubica a baleset utáni egyetlen interjújában azt mondta, még idén vissza akar térni a Forma-1-be, de orvosai közel sem voltak ilyen optimisták.

6 komment

Címkék: kubica renault ceccarelli

süti beállítások módosítása