HTML

Friss topikok

Linkblog

Arany László F1 bloggerbajnokság

2010.06.29. 15:25 Nínó Karotta

Ha érezted valaha úgy, hogy olyasvalaki vonít hangosan egy félreértett előzés miatt, akinek hallgatni volna arany. Ha kérdezted valaha egy autósport-blogban, hogy "Ez neked egy poszt?". Ha 18000-et pörgő motorral hajtott okostojás vagy. Ha nemcsak a szád nagy, de írni is tudsz. És ha szívesen nyersz
- egy LG MINI GD 880 telefont,
- egy 2 személyes Grand stand jegyet a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön,
- vagy egyet a 20 db 2 személyes belépőből az LG F1 kiállításra, ahol sok más F1-es mellett Stirling Moss Lotusára is rácsorgathatod a nyálad!

Szóval, ha a fentiek bármelyike igaz rád, akkor írj egy átkozottul jó F1-posztot, és nyerj.

Íme a feladat: 1 azaz egy darab, legfeljebb 5000 karakter terjedelmű írásmű, F1 témakörben.

A műfaj szabad, írhatsz versenybeszámolót, tudósítást, történeti tárgyú visszatekintést, technikai ismertetőt bármilyen érdekes F1-es megoldásról, alkatrészről, írhatsz ódát a leggyorsabb boxkiálláshoz, írhatsz életművet a sport nagyjairól, kritikát rossz döntésekről, politikai intrikákról az F1 vezetésében, tényleg akármiről.

Két dolgot ne csinálj: ne másolj ki Wikipédia-szócikket, és ne fordíts le szolgaian valamit, amin valaki más dolgozott előtted, azaz ne lopj.
Olyan embereknek akarunk díjakat adni, akik szeretik és értik a Forma 1-et, és akik boldogak attól, hogy megoszthatják másokkal az agyukat.

A teendőd a következő: ha van már blogod a blog.hu-n, akkor oda írj egy posztot, ahogy szoktál, és címkének add azt, hogy aranylaci. Az aranylaci címkés posztok közül azok, amik megfelelnek a minimális követelményeknek, bepörögnek ide az F1-blogba, ahol lehet rájuk szavazni. A legjobb posztokat az Index F1 rovata és a Totalcar dolgozói zsűrizik, és ők választanak győzteseket.

Ha nincs saját blogod, de beszállnál, akkor indíts egyet a blog.hu-n.
Nem kerül semmibe, 1 perc az egész, és nem kell örökre bloggerré válnod, elég, ha megírod az egyetlen zseniális posztot, és kész. Ebben az esetben is az a lényeg, hogy a posztod címkéje mindenképpen legyen az, hogy aranylaci, vagy különben nem kerül be a versenybe.

Máshogy nem fogadunk pályaművet, azaz emailben, kommentben, postai levelezőlapon ne pályázz, azokkal nem tudunk mit kezdeni. (A részletes játékszabályzatot itt találod, olvasd el figyelmesen.)

Alkossatok remekműveket!

24 komment