HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Schumacher: Van fantázia az új gépben

2012.02.21. 20:57 JoóGabi

Óvatosan optimista a hétszeres bajnok az első barcelonai tesztnap után.

A Mercedes kedden mutatta be hivatalosan idei autóját, igaz a hétvégén már több mint 300 kilométert megtett vele Silverstone-ban. Michael Schumacher a hatodik idővel zárt Spanyolországban, egy másodpercen belül a leggyorsabb, a Red Bull-lal már az előző kollektív tesztet is végigcsináló Sebastian Vettelhez képest.

"Pozitív érzéseim vannak, negyedszer használtuk az autót, és csak most jöttek elő kisebb gondok a hidraulikával - nyilatkozta az Autosportnak Schumacher, akinek az utolsó órákat ki kellett hagynia a gép hibája miatt. - Van fantázia a kocsiban, jól éreztem magam benne. Nehéz megmondani, mire lesz képes, de a lehetőségei jók. Nem akarok pontosat jósolni, mert még nem tudtam összevetni az eredményeinket a többiekével, és az lesz az iránymutató. Vagy legalább megerősítheti az előérzetem."

Egy éve a tesztek után a Mercedest a szezon egyik esélyesének tartották, viszont a versenyek nem igazolták a teszteredményeket: Schumacher legjobbja egy negyedik hely lett egész szezonban, valószínűleg emiatt is fogalmazott most óvatosan.

A német csütörtökön lesz újra a W03-as volánja mögött, szerdán Nico Rosberg veszi át az autót, majd pénteken ismét.

mmerci

komment

Címkék: teszt mercedes schumacher

süti beállítások módosítása