HTML

Sport Géza - Forma 1

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

A háború vége

2011.11.15. 00:15 JoóGabi

Fernando Alonso és Lewis Hamilton között 2007-es közös mclarenes szezonjukban eldurvult a viszony, mikor szétváltak, enyhült, vasárnap összeborultak.

Hamilton nyert Abu-Dzabiban Alonso előtt, az eredményhirdetésre készülve a kamerák előtt látványosan kezet fogtak, sőt, meg is ölelték egymást. Ennek előzménye, hogy a hétvégén korábban Alonso magasztalta excsapattársát.

"Hamiltonnak nem volt nagy szezonja, talán a Pirelli-gumik vagy a diffúzor miatt, amihez más vezetési stílus kell. Ráadásul Buttonnak nagyszerű éve van, ami arra enged következtetni, hogy az ő visszaesett. De ez olyan, mint a futball, attól még, hogy a Barca vagy a Madrid nem nyeri meg a bajnokságot, csúcsklubok maradnak. A télen Hamilton lesz az, akire figyelnem kell, mert a többiek bajnokságot tudnak nyerni, ha övék a legjobb kocsi, ő viszont akkor is képes rá, ha nem az övé a legjobb" - dicsért a spanyol.

love2

Hamilton állítólag hosszú másodpercekig kereste a szavakat, amikor a BBC-sek idézték neki Alonsót.

De aztán összeszedte magát: "Most padlót fogtam, nem hittem, hogy ennyire pozitívan ítél meg. Jó érzés, megtisztelő ilyet hallani. A múltunk ellenére a barátságunk és a tisztelet erősödött köztünk, bár azt mindig is mondtam, hogy ő az egyik legjobb pilóta, ha nem a legjobb a Forma-1-ben".

 

 

 

komment

Címkék: hamilton alonso

süti beállítások módosítása